Volledig scherm
In een woning aan de Dorpsstraat in Rhenoy is een zwaar mishandelde 64-jarige vrouw gevonden. © AS Media

Dominee zwaar mishandeld in kerk Rhenoy, politie start onderzoek

updateRHENOY - De politie is een onderzoek gestart naar een zware mishandeling van een 64-jarige vrouw in Rhenoy.  Het gaat om de predikant van de Protestantse gemeente Rhenoy. De vrouw werd gevonden in de kerk aan de Dorpsstraat. 

Wat er zich precies heeft afgespeeld is onbekend.  De recherche doet daar nu onderzoek naar. Die stelt sporen veilig en hoort getuigen. De dominee was in de kerk aanwezig om de deur te openen voor de pianostemmer.  Ze werd volgens omwonenden gevonden door haar bezorgde huisgenote, die vond dat ze lang wegbleef. 

Een traumahelikopter rukte uit, net als politie en een ambulance. Medisch personeel verleende ter plaatse hulp aan het slachtoffer, waarna deze naar het ziekenhuis is gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Frustratie bij kopers prefab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’
    PREMIUM

    Frustratie bij kopers pre­fab-woningen Slokker uit Zeewolde groeit: ‘Heel moeizaam en veel ellende’

    EDE - Veel kopers vinden dat bouwbedrijf Slokker Innovate uit Zeewolde de problemen met de Spaarhuis-woningen te traag en slecht aanpakt. Dat blijkt uit een rondgang langs bezitters van woningen in Apeldoorn, Ede, Culemborg en Zeewolde. ,,Het voelt alsof we aan het lijntje worden gehouden.’’ Slokker stelt juist dat 93 procent van de klachten zijn of nu worden opgelost. Ondertussen bouwt het Zeewolder bedrijf geen Spaarhuis-woningen meer.

Rivierenland