Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2.
Volledig scherm
Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek

Drukte op wegen door afsluiting A2 bij Den Bosch, weg zondag ook afgesloten

Vanwege groot onderhoud is de A2 tussen de knooppunten Empel en Deil van 11 tot 14 oktober gesloten. De afsluiting, in de richting Utrecht, zorgt voor veel drukte op andere wegen.

Verkeer dat dit weekend op zoek is naar alternatieve routes, moet rekening houden met verschillende vertragingen. Zo stond er zaterdagmorgen een lange rij auto’s voor de veerdienst van Brakel naar Herwijnen en moesten bestuurders rekening houden met wachttijden van 45 tot 60 minuten. 

Op de A27 tussen Breda en Gorinchem staat tussen knooppunt Hooipolder en Werkendam 9 kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Automobilisten moeten hier rekening houden met een half uur vertraging.

Op de N267 stond zaterdagmorgen een file van Drunen naar Wijk en Aalburg en ook op de A59 tussen Dussen en Hooipolder stond het verkeer tijdelijk vast. 

De A2 blijft dicht tot 14 oktober 05.00 uur. Ook de volgende twee weekenden gaat de A2 dicht tussen Empel en Deil.

Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2.
Volledig scherm
Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland