Een vrouw van de wereld

het stemkistjeAls eigenaar van een reisbureau mag je Herma van Dijkhuizen gerust 'een vrouw van de wereld' noemen.

Het stemkistje
De Gelderlander portretteert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkzieningen van 21 maart dagelijks kandidaten voor de gemeenteraden in Rivierenland. Ze beklimmen het speciale Gelderlander-stemkistje en declameren waarom u op ze moet stemmen.,,Ik reis veel", zegt de fractievoorzitter van het CDA in Neder-Betuwe. ,,Studiereizen maak ik ook om de bestemmingen te inspecteren. Je leert andere culturen kennen. Dan leer je goed te relativeren. Ga je het betrekkelijke van heel veel dingen inzien. Kun je in de politiek goed gebruiken." 


Misschien dat ze woensdag 21 maart met haar campagneteam nog probeert om de laatste kiezers over de streep te trekken. En dan 's avonds naar het gemeentehuis om de uitslag af te wachten. Die ziet ze vol vertrouwen tegemoet.
,,We hebben de afgelopen vier jaar in de coalitie onze verantwoordelijkheid genomen. Ik weet zeker dat de kiezer ons gaat belonen."

Volledig scherm
CDA fractievoorzitter Herma van Dijkhuizen. © Foto Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Rivierenland