Station Tiel wordt sinds begin september in de weekenden slecht bediend door NS-sprinters van en naar Utrecht. Eind november moet het probleem opgelost zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Station Tiel wordt sinds begin september in de weekenden slecht bediend door NS-sprinters van en naar Utrecht. Eind november moet het probleem opgelost zijn. © dg

Extreem lange treinreis van en naar Tiel houdt nog drie weekenden aan

De NS denkt in het laatste weekend van deze maand weer voldoende treinen in de weekenden tussen Tiel en Utrecht vv te kunnen laten rijden. Ook zou er in de dienstregeling voor volgend jaar, die in het eerste weekend van december ingaat, niet op de dienstregeling op deze lijn beknibbeld worden.

1 reactie

  • H Meijer

    3 maanden geleden
    Eindelijk zicht op verbetering. De afgelopen weken heb ik instanties en de Gelderlander op deze idiote situatie attent gemaakt. Vooral de overstap naar Den Bosch levert in de NS app alternatieven die de reizigers veel geld kan kosten. Zo is een reisadvies met overstap in Arnhem . Je betaalt dan ruim 20 euro ipv van 7,30 euro. Noch de NS of de politiek gaf mij een hierop een fatsoenlijk antwoord. NS verschuilt zich achter de standaard antwoorden. Eerst zien of het werkelijk beter wordt.