Frans Michielsen.
Volledig scherm
Frans Michielsen. © Still uit het programma Kassa.

Frans en Ria kunnen niet meer slapen door warmtepomp van de buren: 'Levenssfeer is ernstig aangetast'

MAASDRIEL - Een indringend geluid, dat klinkt als een stationair draaiende dieselmotor, heel de nacht door. Je kan niet meer slapen, bent prikkelbaar en voelt je overdag een 'zombie'. Het zijn allemaal dingen waar Frans en Ria Michielsen uit Maasdriel last van hebben. 

35 reacties

 • JFS

  4 jaar geleden
  De regering is totaal de weg kwijt.om een goed alternatief voor gas te ontwikkelen kost zeker 30 jaar en dus niet 12 mnd. Wat ze nu in paniek proberen te ontwikkelen rammelt en kraak aan alle kanten. Waarom doen ze dat?. Gas importeren doen we al jaren en ons Nederlands gas werd goedkoop verkocht aan Italy. Weg met dit waardeloze kabinet!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Domme opmerking. Leer dan eerst iets over geluidsgolven en resonantie, en hoe je verderop méér last hebt dan dichtbij. Zet je basbox maar eens aan en ga bij de buren op de bank zitten.
 • Ap

  4 jaar geleden
  Jammer dat de wet- en regelgeving hieromtrent niet duidelijk is. Bij 70db kan ik me voorstellen dat men veel hinder heeft. Wellicht bij de rechter neerleggen op basis van art 37 boek 5. Als maar genoeg mensen dit doen, dan worden de gemeenten vanzelf verplicht om alles goed vast te leggen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Van 70 db continu zul je last hebben. Dat ix een stevig geluid
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Jammer dit soort reacties

Rivierenland