De wagen van Culemborg bij het afgelopen Fruitcorso in Tiel.
Volledig scherm
De wagen van Culemborg bij het afgelopen Fruitcorso in Tiel. © William Hoogteyling

Fruitcorso Tiel weer over betaald parcours

TIEL - Het Fruitcorso in Tiel blijft rijden. Dat heeft de organiserende stichting 4-Stromenland donderdagavond bekend gemaakt. Wel stapt de organisatie weer over op het heffen van entreegeld. 

8 reacties

 • Anoniem 1234

  4 jaar geleden
  1. Verenigingen en stichtingen moeten hun eigen broek kunnen ophouden en subsidies moeten niet het gat in de begroting sluiten. 2. Subsidies dienen alleen verstrekt te worden als een bijdrage aan Tielse maatschappij wordt geleverd. Als je punt 2. als uitgangspunt hanteert, dan zullen er enkele verenigingen en stichtingen de begroting niet meer sluitend krijgen. Daar ligt een kans voor het Fruitcorso, want hoewel ik er niks mee heb is het goed voor de saamhorigheid zeker onder de deelnemers en is het goed voor het Tielse imago en de horeca.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wat een betweters hebben we in Tiel deze mensen moeten in de regering die kunnen al voorspellen wat het volgende jaar gebeurd ,dan hoeven we niet meer te stemmen ,in Tiel zijn ministers genoeg ,ik ben reuze blij met dit resultaat en ben er van overtuigd dat het gaat lukken .Fruitcorso hoort en blijft bij Tiel
 • Bjorn1977

  4 jaar geleden
  Waarom zouden de bezoekers van Appelpop, wat lost staat van het fruitcorso moeten betalen zodat het fruitcorso kan blijven bestaan. Het fruitcorso in deze vorm is een zinkend schip. Daarbij hebben diverse corsoclubs moeite om aan mensen te komen om de wagens te maken. Dus is het een beter idee om er helemaal mee te stoppen en andere manier te bedenken hoe je fruit en groente kan promoten.
 • Doris

  4 jaar geleden
  Laat de mensen van Appelpop betalen en gebruik dit dan voor de Corso.Als je corso moet gaan betalen komt er geen hond meer. Het is niet goed georganiseerd grootte ruimtes tussen de wagens voor de tweede ronde lang wachten. Aan mijn is dit niet meer besteed vooral als ik moet gaan betalen kom ik zeker niet meer.
 • Bjorn1977

  4 jaar geleden
  Er hoeft maar één iemand bezwaar te maken wanneer bijvoorbeeld visite alleen tegen betaling op visite kan komen omdat ze toevallig aan het parkoers wonen.  Verplaats het fruitcorso lekker naar de Waalkade dan heeft daar niemand last van. Overigens was het een paar jaar geleden ook al niet gratis en dat was ook geen succes. Het is gewoon een zinkend schip of de gemeente moet er jaarlijks 200.000 euro extra subsidie gaan geven.

Rivierenland