Aziaten plukken kersen
Volledig scherm
Aziaten plukken kersen © Iris Spaink

Fruittoerisme in de lift in Rivierenland

TIEL Het aantal toeristen dat naar Rivierenland trekt vanwege de lokale producten, groeit. Dat zegt directeur Richard de Bruin van het Regionaal Bureau Toerisme. 

2 reacties

 • Doet60

  2 jaar geleden
  Ik vraag mijn af zit de inwoners van de betuwe nu echt wel tewachten op bussen vol met toeristen. Ze hebben daar meer overlast van dan dat ze er beter van worden. Volgens mij wordt alleen de bedrijfsleven en misschien gemeenten er beter van. Maar gemeenten worden weer in de kosten gejaagd landweggetjes moeten breder worden parkeer plekken voor bussen enz. MENSEN LAAT DE BETUWE ALSTUBLIEFT BLIJVEN ZOALS DIE IS . KIJK MAAR EENS NAAR DE OVERLAST VAN ANDERE TOERISME IN NEDERLAND ZOALS BIJ DE MOLENS ENZ
 • Silvester

  2 jaar geleden
  Kan de heer Blom ook een hotel naast zijn fruit park bouwen dat lukt hem wel.
 1. Het mysterie van Tielenaar Vasco: jaarlijks knappen vrienden de graffiti-schildering van overleden vriend op
  PREMIUM

  Het mysterie van Tielenaar Vasco: jaarlijks knappen vrienden de graffiti-schilde­ring van overleden vriend op

  TIEL - Het is voor veel Tielenaren die over de drukke Laan van Westroijen rijden al acht jaar een levensgroot mysterie: wie is toch die man wiens gezicht metershoog via graffiti is verbeeld op de muur van sporthal Westroijen? Sommigen denken aan soulzangers Barry White of Marvin Gaye of aan de zwarte vrijheidsdominee Martin Luther King. En ook: hoe blijft het er na acht jaar nog steeds zo k(l)eurig uitzien?

Rivierenland