De Kwadrantlocatie eind vorig jaar, toen het winkelcentrum net gesloopt was.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kwadrantlocatie eind vorig jaar, toen het winkelcentrum net gesloopt was. © Raphael Drent

‘Geen bewijs toezegging of bindende afspraak over Polencomplex op Kwadrant’

Er is geen bewijs te vinden, dat de gemeente Tiel bindende toezeggingen heeft gedaan of dito afspraken heeft gemaakt met het bedrijf VDU over het bouwen van een wooncomplex voor arbeidsmigranten op de voormalige winkelcentrumlocatie Kwadrant. 

6 reacties

 • Cor Beets

  1 maand geleden
  Ik denk dat tiel beter eerst kan nadenken over hun eigen inwoners voor huis vestiging. Het probleem moet bij de uitzendburo bazen liggen hun halen ze hierheen. En als ze nu ook de werkzoekenden in Tiel eens onderdruk zetten om te gaan werken. Dan hoeven er ook minder mensen van buiten Nederland gehaald worden pluß dat het ook weer uitkeringen scheelt. En de meeste werkzoekenden hebben al onderdak.
 • Louis van Tussenbroek

  1 maand geleden
  Dan hadden ze beter op die idiote plaats! De gall en hall kunnen laten staan! Of word het polen hotel er omheen gebouwd? Of leveren ze de sterke drank per pallet af? Dan beter ook ggd erbij met afkick centrum!
 • Cor Beets

  1 maand geleden
  De bazen van de uitzendburo's schatrijk worden en lekker in hun dure woning ver van zijn werknemers wonen. En in tussen de mensen die eigenlijk niks met zijn problemen temaken opgescheept gaan zetten met zijn problemen. Dan moet hij er zelf maar tussen in gaan wonen dat lijkt mijn logisch. Kan hij zelf onder vinden hoe het is om tussen allemaal uitzendkrachten tewonen.
 • Bart Jansen

  1 maand geleden
  Donder toch op met dat polencomplex Schandalig op zo'n punt!
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Laat de werkgevers zelf zorgen voor onderdak voor hun buitenlandse werknemers.

Rivierenland