DE laatste raadsvergadering van de oude gemeente Geldermalsen.
Volledig scherm
PREMIUM
DE laatste raadsvergadering van de oude gemeente Geldermalsen. © William Hoogteyling

Geen traantjes voor Neerijnen en Geldermalsen

blogIn de 34 jaar dat ik journalist ben heb ik al aardig wat gemeenten ten grave zien dragen. Kesteren, Echteld, Dodewaard, Maurik, Lienden, Bemmel, Huissen, Gendt, Amerongen, Leersum en ik ben nog lang niet compleet. En nu voegen over een week ook Geldermalsen en Neerijnen zich in dat rijtje.

0 reacties

 1. Voetbaloverzicht: Hattrick Van den Boogaard helpt WNC langs Breukelen; Tricht eindigt met brilstand
  PREMIUM
  voetbal rivierenland

  Voetbal­over­zicht: Hattrick Van den Boogaard helpt WNC langs Breukelen; Tricht eindigt met brilstand

  TIEL - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de meeste sportparken althans, want er zijn ook de nodige ‘corona-afgelastingen’. Zo gaat de derby tussen GVV-Beesd niet door en komen ook Haaften, Lienden en Dodewaard niet in actie. Wat gebeurde er deze zaterdag op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland