Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 580.

Gelukkig met muziek

Erwin Venema stapt zijn huis uit en wil eigenlijk liefst meteen zijn koptelefoon op zijn oren zetten. 

,,Maar okay,  even praten kan hoor. Ik word nu eenmaal gelukkig van muziek. En dat kan variëren van klassiek tot pop, net in wat voor stemming ik verkeer. De sfeer bepaalt waar ik zin in heb. Als we zo uitgepraat zijn zet ik lekker Herman Brood op. Samen met Hennie Vrienten: Als je wint, heb je vrienden. Wie kent dat niet, maar vervelen doet het geen moment. Prachtige tekst en mooie muziek, daar word ik blij van ja." Maar er is voor Erwin meer dan muziek: ,,Mijn diepste wens is dat het goed gaat met de mensen om mij heen. Als dat zo is gaat het met mij vast ook goed, daar geloof ik echt wel in." 

Volledig scherm
Erwin Venema. © Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland