Volledig scherm
De openbare basisschool in Est dreigt dicht te gaan. © William Hoogteyling

Gemist? Huis-aan-huiskranten verdwijnen en school dreigt te sluiten

De week in vier verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Huis-aan-huisbladen verdwijnen

Het aanbod van huis-aan-huisbladen neemt weer verder af. Per 1 januari verdwijnen er in de regio Rivierenland vier: Stad Tiel, Culemborgse Courant, Stad Buren en Nieuwsblad Geldermalsen. Lees: Vier huis-aan-huiskranten verdwijnen in Rivierenland.

School in Est dreigt te sluiten

Het dorp Est in de gemeente West Betuwe dreigt zijn openbare basisschool te verliezen. De school telt nog maar 37 leerlingen en dat is te weinig voor een duurzame toekomst. Lees: Sluiting dreigt voor basisschool Est.

Juffen werken op stakingsdag

De juffen van de Jan Harmenshof in Geldermalsen hebben woensdag heerlijk rustig achterstallige zaken weggewerkt. Zo heeft ook een stakingsdag zijn voordelen. Lees: Juffen werken door in verlaten school.

Dankdag springlevend in Kesteren en Lienden

De Dankdag voor Gewas en Arbeid is springlevend in protestantse kerken in Rivierenland. Volgens de Liendense dominee Hak is het een welkome jaarlijkse oefening in dankbaarheid. Lees: Dankdag doorstaat in Lienden en Kesteren de seculiere storm.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland