Aziaten plukken kersen
Volledig scherm
Aziaten plukken kersen © Iris Spaink

Gemist? Nieuwe fietspaden en meer toeristen naar de boomgaarden

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

Fietspadennetwerk is vernieuwd - De liefhebber van fietsen kan zijn hart weer ophalen nu het fietsroutenetwerk in Rivierenland is heropend. Het routenetwerk is op veel punten aangepast en kan weer jaren vooruit. Maar wat is er eigenlijk zo leuk aan fietsen in Rivierenland? Lees het hier. 

Winkeliers zijn er nog niet klaar mee - Het winkelcentrum van Geldermalsen heeft sinds deze week een tweede belangenvereniging, naast de winkeliersvereniging. Waarom? Dat lees je hier. 

De Chinezen komen! - Het aantal toeristen dat naar Rivierenland trekt vanwege de lokale producten, groeit. Dat zegt directeur Richard de Bruin van het Regionaal Bureau Toerisme. Maar ook mensen uit de regio willen zich graag in de boomgaard vermaken. 

Nog meer toeristen- Een nieuw informatiecentrum bij de aloude Veerhaven in Ochten moet een aantrekkelijk startpunt worden voor toerisme in de gemeente Neder-Betuwe. Lees hier wat we er precies kunnen verwachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland