Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP/Roos Koole

Gezocht: Ouderen en jongeren die van elkaar willen leren over de liefde

oproep‘Mijn liefste’ versus ‘hey sgatje’: de manier waarop we elkaar de liefde verklaren is de afgelopen decennia behoorlijk veranderd. Waar hoffelijkheid zo'n 60 jaar geleden de boventoon voerde, is het anno 2019 veel normaler om een appje te sturen naar ‘het nummer dat je van een vriend kreeg’. Beide methoden hebben wel wat, maar wat kan de jeugd van tegenwoordig nog leren van de jongere van toen?

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht wil de Gelderlander in gesprek met grootouders en kleinkinderen over hoe zij hun (geheime) liefde het hof maakten. Benieuwd naar hoe opa het hart van oma veroverde, of heeft u uw kleinkind altijd al duidelijk willen maken waarom een bos rozen écht werkt? Neem dan contact op via redactie.rivierenland@gelderlander.nl, Whatsapp (06-13322268) of Facebook.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland