Volledig scherm
© AP

Grote vreugde bij Sven (8) uit Culemborg: hij kan tóch naar Ed Sheeran

CULEMBORG - Sven Brons (8) uit Culemborg kan alsnog naar Ed Sheeran. Radio 538 en Mojo concerts hebben de jongen twee concertkaartjes beloofd voor het concert van de zanger op 28 juni in de Amsterdam Arena.

De jongen kwam gisteren in het nieuws door een bijzondere brief die hij aan de zanger stuurde, nadat zijn moeder géén kaartjes bestelde voor het concert. 

Tourbus wassen

Volledig scherm
Culemborg, Sven (8) heeft een brief geschreven aan popidool Ed Sheeran. © Privefoto

Moeder Carolien Brons wist dat Sheeran naar Nederland kwam, maar bedacht dat haar zoon veel te jong was voor zo'n concert. En dus bestelde ze tóch geen kaarten. Tot grote teleurstelling van Sven, die in een handgeschreven brief aan de zanger vraagt of er toch niet een mogelijkheid is dat hij naar het concert kan. Hij schrijft dat hij zelfs de tourbus wel wil wassen.

Ed Sheeran heeft nog niet gereageerd, maar Sven kan nu dus wel naar zijn concert. Hij dacht even een plaatje aan te vragen bij Radio 538, maar kreeg de kaartjes. En dus is hij nu heel blij. ,,Hij vindt het heel gaaf’’, zegt zijn moeder.

Volledig scherm
© Sven Brons
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland