Het Stemkistje: 'juiste zorg voor iedereen'

Het StemkistjeMonique Bettink woont nog geen jaar in Buren, maar wil actief deel uitmaken van de gemeenschap. Ze sloot zich aan bij het CDA om zich hard te maken voor 'de zwakkeren in de maatschappij'. 

,,Ik ben vestigingscoördinator van het huiswerkbegeleidingsinstituut van het KWC in Culemborg. Wat ik zie is dat kinderen heel veel van hun talent kunnen ontplooien en enorm winnen aan zelfvertrouwen als je ze de juiste hulp en begeleiding geeft.’’ Dat inzicht neemt Bettink mee naar de raad: ,,Ik wil dat iedereen de zorg krijgt die die verdient, niet alleen maar de sterkste die het hardste roept.’’

Bettink doet een oproep aan wie ontevreden is: ,,Wil je invloed op beleid dat gevoerd wordt, ben je het niet eens met hoe gemeenschapsgeld wordt besteed, wordt je mening onvoldoende vertegenwoordigd in de raad, stem dan!’’ 

Volledig scherm
Monique Bettink, CDA Buren Foto William Hoogteyling © William Hoogteyling

Het stemkistje
De Gelderlander portretteert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart dagelijks kandidaten voor de gemeenteraden in Rivierenland. Ze beklimmen het speciale Gelderlander-stemkistje en declameren waarom u op ze moet stemmen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland