Kesterenaar en verzekeringsgoeroe Hans van Klaarbergen voor de kerk van Dodewaard. Hij is de drijvende kracht achter het nieuwe Care4Life: de Christelijke zorgverzekering waarbij zaken als ivf, abortus en euthanasie uit de polis blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Kesterenaar en verzekeringsgoeroe Hans van Klaarbergen voor de kerk van Dodewaard. Hij is de drijvende kracht achter het nieuwe Care4Life: de Christelijke zorgverzekering waarbij zaken als ivf, abortus en euthanasie uit de polis blijven. © Raphael Drent

Kesterenaar hoopt voor jaarwisseling al duizenden
gereformeerden aan zijn zorgverzekering te binden

Zijn potentiële doelgroep bestaat uit zo’n 300.000 orthodox-protestanten. Van hen hoopt Kesterenaar Hans van Klaarbergen er rond de jaarwisseling ‘enkele duizenden’ aan een zorgverzekering te hebben geholpen die bij hun strikte geloofsbeleving past.

3 reacties

 • Bastiaan Barf

  2 maanden geleden
  Je hebt mensen die dit soort zaken vanuit het diepst van hun hart nastreven, en je hebt mensen die hieruit een slaatje willen slaan. Vreemd genoeg heb ik bij deze man ook dat idee.
 • Tony Laponder

  2 maanden geleden
  Mooi verwoord Derco.
 • Derko van Veldhoven

  2 maanden geleden
  Lijkt me een goed idee om ook hulp bij bevallingen, kinderbijslag, studiefinanciering en meer, bij deze organisatie onder te brengen. Dan hoeft de rest van Nederland hier ook niet mee aan te betalen. "Gaat heen en vermenigvuldig u" staat hier nog hoog in het vaandel.