Volledig scherm
Olivia Krebaum © Raphael Drent

Kinderen zien spelen

RIVIERENLANDERSTIEL - Haar kinderen zijn lekker aan het spelen op de stoep van de Sint Agnietenstraat in Tiel. Olivia Krebaum staat er genietend naar te kijken: ,,Ik zou niet weten waar ik gelukkiger van word."

,,Als ik ze zo bezig zie, lekker aan het spelen met elkaar en met anderen, ja, dan denk ik echt dat het leven goed is hier in Tiel. Mijn kinderen zijn drie en vier jaar jong en als je hen ziet ontwikkelen dan ben je een gelukkige moeder. Het is nu al zo dat je met ze wat diepgaandere gesprekken kan voeren. Dat vind ik verrassend maar ook mooi.'' Is er nog meer waar de Tielse gelukkig van wordt? ,, Ja, ook dat is duidelijk voor mij, lekker veel om gaan met mijn familie. Dat voelt toch altijd heel vertrouwd en goed.''

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 582.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland