De sloop en sanering van megavarkensstal Knorhof.
Volledig scherm
De sloop en sanering van megavarkensstal Knorhof. © Foto Raphael Drent

Knorhof pas terug in Erichem in 2022

ERICHEM - De Knorhof wil na de verwoestende brand van juli, waarbij alle 20.000 varkens omkwamen, op dezelfde plek terugkeren in Erichem. ,,Dat lijkt me logisch’’, zegt een woordvoerder. ,,De bouwlocatie is het enige van waarde dat over is.’’ 

4 reacties

 • Annemarie Ijkelenstam

  5 jaar geleden
  De trieste waarheid. De Knorhof had tijdens het college waar mevrouw van der Donk en de heer Hompe in zat al weg kunnen zijn. En waarom gebeurde dat niet? De eigenaar van de Knorhof wilde 1 kavel en woning meer kunnen bouwen als College hem aanbood. Dat weigerde het visieloze college en de Knorhof bleef. Die man wilde zijn investering er uit hebben. Misschien plan weer uit archief halen en alsnog aanbieden + die extra kavel.
 • a de Laar

  5 jaar geleden
  Nu lijkt toch de provincie aan zet, immers is het vergunnen voor zulke bedrijven boven de Gemeente Buren terecht gekomen. Hopelijk worden alle lessen en ervaringen uit het verleden meegewogen. Anno 2017 en verder zal er ook zeker onder de nieuwe regels gebouwd moeten worden. 20.000 zullen het er niet meer worden, immers het perceel zal nooit groter kunnen worden. (ligt ook nog een gas transportleiding kort naast het perceel). Zou fatsoenlijk zijn als er ook rekening gehouden wordt met de omwonenden m.b.t. meer dan gebruikelijke agrarische hinder. 
 • P. Vangistel

  5 jaar geleden
  Nooit meer Knorhof, meneer heeft genoeg rottigheid uitgehaald om nooit meer terug te mogen komen.
 • Josefien

  5 jaar geleden
  Knorhof helemaal niet meer terug!!  Dat lijkt mij logisch.