Logeerpartijtje eindigt in trauma voor Jessica (11): ‘Haar leven is kapot’

VIDEOJarenlang misbruik in een dorp van nog geen 600 inwoners. De levens van ouders en kinderen uit het Maasdorpje Alem, vlakbij Den Bosch, staan sinds deze zomer volledig op hun kop. Het vergt moed om het zwijgen over misbruik te doorbreken, maar de 11-jarige Jessica deed het en bracht zo een groot schandaal aan het licht. Moeder Katrina is trots op ‘haar meisje’ en vertelt voor het eerst haar verhaal. ,,Er zijn hier in Alem families verscheurd, kinderlevens kapotgemaakt.”

8 reacties

 • Jan

  2 jaar geleden
  Er is nog geen straf uitgesproken, dus dat het laag zal zijn is nu wel voorbarig.
 • Robin Vries

  2 jaar geleden
  Ik had de politie in ieder geval een dagje later in geschakeld en zelf even langs gegaan. Al  is het ook weer moeilijk oordelen en in te schatten wat je in zo situatie zou doen. Maar dat is wel mijn eerste reactie als je het zo leest. pff gewoon misselijk als ik het lees. Zelf een dochter in die leeftijd en ik wordt al gek als je er aan denkt als er zoiets zou gebeuren. Laat staan dit meisje en ouders die het daadwerkelijk mee maken. Je jou hem toch met een stuk touw achter je auto binden en een paar blokjes door het dorp rijden en dan de politie bellen.
 • Tomas

  2 jaar geleden
  Zelfs in de gevangenis worden deze personen als laagste van het laagste gezien. Dat zegt al wat. De man (al is het geen man, maar een beest) komt hier naar mijn idee veel te makkelijk mee weg en mag blij zijn dat hij in Nederland woont, waar de straffen buiten proportioneel laag is.Ik kan makkelijk zeggen dat ik die vent wat aangedaan had, maar daar hebben mijn kinderen ook last van als ik naar de gevangenis moet, omdat ik een pedo van zijn geslachtsdeel af heb geholpen. Zou wel een perfecte straf voor hem zijn, maar ja. We zullen het maar moeten doen met de matige NL straffen die we opleggen.
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Onbegrijpelijk! Arme meisjes voor het leven beschadigd.
 • RuckBogers

  2 jaar geleden
  Ik zelf ben vader, van meerdere dochters. Mijn maag draait om van dit soort gruwelijke beesten die zo kunnen leven. Ook dat dit "soort" zomaar roept dat het een ziekte of aandoening is. Mijn complimenten aan de moeder, ik kan u verzekeren dat mijn vrouw mij eerst zal moeten zekeren of laten opsluiten. 
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Rivierenland