Logeerpartijtje eindigt in trauma voor Jessica (11): ‘Haar leven is kapot’

VIDEOJarenlang misbruik in een dorp van nog geen 600 inwoners. De levens van ouders en kinderen uit het Maasdorpje Alem, vlakbij Den Bosch, staan sinds deze zomer volledig op hun kop. Het vergt moed om het zwijgen over misbruik te doorbreken, maar de 11-jarige Jessica deed het en bracht zo een groot schandaal aan het licht. Moeder Katrina is trots op ‘haar meisje’ en vertelt voor het eerst haar verhaal. ,,Er zijn hier in Alem families verscheurd, kinderlevens kapotgemaakt.”

Of Jessica mag blijven logeren? Tuurlijk, geen probleem, reageert Katrina op een sms’je van de ouders van Jessica’s beste vriendinnetje. Op dat moment heeft ze nog geen idee wat haar tienerdochter die zomerse woensdagavond te wachten staat. ,,Ze ging er met zo veel plezier heen, maar nu wenst ze dat ze dat huis nooit was binnengegaan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland