Man uit Rhenoy (27) overleden na botsing met boom

SCHOONREWOERD/ RHENOY - Een 27-jarige man uit Rhenoy is donderdagavond overleden nadat hij met zijn bestelbus tegen een boom reed op de Overboeicop in Schoonrewoerd. 

4 reacties

 • P. Vangistel

  3 jaar geleden
  Belachelijk om de bomen de schuld te geven, dan kun je ook alle huizen langs de wegen verbieden en alle andere auto's ...als je je netjes aan de snelheid houdt en je niet op je telefoon zit te spelen /alcohol gebruikt is er niks aan de hand!
 • Jacco1975

  3 jaar geleden
  Normaal rijgedrag met een weg met bomen er naast is ook een kunst 
 • ikw

  3 jaar geleden
  Als je voorzichtig rijdt, je aandacht ook alleen maar bij het rijden houdt en niet met randzaken bezig bent, is de kans op dit sort aanrijdingen een stuk kleiner. Deze bomen staan er waarschijnlijk al vele tientalle jaren, dus om die bomen nu de sculd te geven? Hoe dan ook, vreseljk als je zo'n bericht thuis krijgt.
 • ikke

  3 jaar geleden
  En weer een slachtoffer door die levensgevaarlijke bomen die langs (bijna op ) de wegen staan...! Hoeveel doden moeten er elk jaar nog vallen voor het eindelijk eens opgelost word...?? De lantaarnpalen zijn bots veilig geconstrueerd om letsel bij aanrijding te voorkomen en die dikke bomen staan er zonder afscherming levensgevaarlijk zoals hier dus alweer blijkt...! Ik wens de nabestaande veel sterkte en liefde toe om deze verschrikkelijke gebeurtenis te kunnen verwerken.
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Rivierenland