anp
Volledig scherm
© anp

Meisje (17) dat mogelijk rol speelde bij woningoverval al op vrije voeten

LIENDEN - Het 17-jarige meisje uit Ingen dat maandagochtend werd aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval in Lienden, is na verhoor op de dezelfde dag vrijgelaten. Ze blijft wel verdachte in de zaak, meldt de politie.

3 reacties

 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Als de slachtoffers de jonge vrouw niet herkennen ben je ook snel klaar. Zag dat de politie ook nog een advies aan de brave burger geven: rustig blijven en de overvallers (of moordenaars..?) een kopje koffie aanbieden. Aardig advies, maar voel meer voor het advies van een inmiddels landelijke bekend geworden advocaat op leeftijd.
 • Bert Neut

  5 jaar geleden
  Begrijpelijke emoties in de reacties, maar mensen zijn pas schuldig als ze door een rechter schuldig zijn bevonden. Dat is niet altijd in overeenstemming met ons gevoel, maar het maakt het recht wel geloofwaardiger en eerlijker. Dit is juist het kenmerk van een land dat geen bananen republiek is. Het voorkomt dat jij of ik  morgen vast gezet worden omdat iemand denkt of zegt dat we iets gezegd of misdaan hebben. Als het meisje hierbij betrokken is zal ze gestraft worden. Dat is rechtvaardig. 
 • Octopus

  5 jaar geleden
  Zo gaat dat nou in Nederland. Ongelofelijk !!