Meisje van 17 jaar opgepakt voor 'gewelddadige' woningoverval

videoLIENDEN - Een 17-jarig meisje uit Ingen is maandagochtend aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval in Lienden, begin vorig jaar. Twee mannen en een vrouw drongen toen een huis aan de Liendense Hofstede binnen met behulp van onder andere pepperspray.

17 reacties

 • Mrtn

  5 jaar geleden
  Zo, reaguurders. En, was het lekker, je onderbuikgevoelens eruit gooien? Lees dan dit even: https://www.gelderlander.nl/rivierenland/onterecht-gearresteerd-17-jarig-meisje-niet-meer-verdacht-van-overval~ac3fd71d/. Ze is totaal onschuldig. Een minderjarige. Jullie zijn stoer hoor!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Niet zo snugger, aangezien het gaat om de arrestatie van een verdachte. Waarvan vervolgens nog maar bezien moet worden of het om een dader gaat... In dit geval bleek ze er dus helemaal niets mee te maken te hebben. 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Of misschien had ze, zoals nu gebleken is, er helemaal niets mee te maken...
 • Enspijk

  5 jaar geleden
  Beste Bartus,Ik zou zeggen ga het de slachtoffers eens uitleggen.Ik vermoed zomaar dat die het niet met u eens zijn.Maar dat is slechts een vermoeden.
 • Bartus

  5 jaar geleden
  @ Michael, @ Greatest (verre fam. van Trump mss?): fijn voor jullie kinderen om te weten war ze terecht kunnen als de fout in zijn gegaan......