Mobieltje gaat voor de les in de telefoontas in Culemborg

CULEMBORG - Havo-leerlingen van Lek en Linge in Culemborg moeten vanaf nu hun mobiel voor de les in een telefoontas stoppen. De proef duurt een jaar. Ook andere scholen in Rivierenland stellen paal en perk aan de telefoon. 

4 reacties

 • Roel

  4 jaar geleden
  Een telefoon hoort er voor deze generatie nu eenmaal gewoon bij. Als zij straks aan het werk gaan, wordt dat niet anders. Sterker nog, ook nu al loopt iedereen (oudere generaties) in kantoorpanden continu met telefoons rond. Een telefoon in je hand en een laptop voor je neus tijdens een vergadering is nu al niet meer heel raar, laat staat over 10 jaar.
 • P. Vangistel

  4 jaar geleden
  Lijkt me niet meer dan normaal, je gaat toch ook geen boek zitten lezen in de les, een magazine of een tv meeslepen in het lokaal...dus waarom wel een telefoon waar je dit alles mee kan combineren.
 • Doris

  4 jaar geleden
  goed werk
 • WAV

  4 jaar geleden
  Wat een mooie uitvinding zo'n telefoontas! Wellicht is het een idee om die ook thuis op te hangen zodat de kinderen even later niet op hun fiets door het verkeer zwalken met een telefoon in de hand en nergens op letten. Maar ja, dan moeten de ouders ook meewerken maar die zijn zelf vaak druk in de weer met zo'n apparaat, wat trouwens een slecht voorbeeld is voor hun kinderen!

Rivierenland