Het dodelijke ongeluk bij Well.
Volledig scherm
Het dodelijke ongeluk bij Well. © Bart Meesters

Moeder overvaren Levi (14): 'Hoe kun je ontkennen dat je hem hebt geraakt'

updateARNHEM - Tegen de 27-jarige man die ervan wordt verdacht op de Maas bij het Gelderse Well Levi Thoonen (14) uit Helmond te hebben overvaren met een waterscooter is vrijdag zes maanden onvoorwaardelijke cel geëist door het OM.

12 reacties

 • Maeve

  3 jaar geleden
  "Wat betreft de dader: wat een RUND !"Dit is een belediging voor het rund.
 • Ann

  3 jaar geleden
  Vreselijk voor de nabestaanden! 
 • Opgietertje54

  3 jaar geleden
  Voor dit soort figuren zou iets in de vorm van TBS mogelijk moeten zijn zeker wat ik bij een andere reactie las hij moet voor langere tijd in de gaten gehouden worden ontkennen is zeer gevaarlijk en staat voor gewetenloosheid 
 • Riet Jansen

  3 jaar geleden
  En weer worden we met de neus op de feiten gedrukt. Hoe kan het dat deze persoon 6 maanden krijgt terwijl hij liegt over van alles. Weet wat zijn ouders mee moeten maken om hun zoon die er niet meer is, hier wordt weer te gemakkelijk mee omgegaan. Ik zie die gasten weleens op het water, het kan niet hard genoeg gaan, terwijl er nu weer een mensenleven verwoest is. Sterkte voor de familie.
 • P3T3R

  3 jaar geleden
  Dit gedrag wordt in de hand gewerkt, omdat men ermee weg komt. Als je juridisch maar blijft ontkennen volgt regelmatig een uitspraak als: "De officier heeft niet onomstotelijk kunnen bewijzen dat...." En de dader mag gaan of komt er af met een werkstrafje waar men vervolgens niet op komt dagen.

Rivierenland