Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Moeten ‘foute’ slachthuizen ook aan de schandpaal worden genageld, net zoals vieze restaurants?

DEN HAAG/DODEWAARD - Mogen kritische vleeseters weten welke slachthuizen de regels overtreden, zoals ook de namen van restaurants waar het mis is met de hygiëne bekend worden gemaakt? De Raad van State buigt zich sinds deze week over die vraag.

5 reacties

  • Bastiaan Barf

    2 maanden geleden
    Zeker weten dat dat moet. Na een eerste waarschuwing zou ieder bedrijf en iedere branche "te kijk" moeten worden gezet. Het bekende kaft van de koren scheiden.
  • Els Weber-van Dreuten

    2 maanden geleden
    Een keer waarschuwen en daarna de deur voorgoed sluiten en de eigenaren verbieden ooit nog zoiets op te starten.
  • Jan Tiemes

    2 maanden geleden
    Aan de schandpaal met dat soort figuren. Lost het probleem veel sneller op dan die softe aanpak van de NVWA.
  • Karin Maasen

    2 maanden geleden
    Jazeker die smerige slachthuizen die zich niet aan de regels houden opdoeken die zooi!
  • Henk Houwers

    2 maanden geleden
    Wat fout is, is fout! Wegkijken en doofpotpolitiek lost problemen echt niet op.