Volledig scherm
Hanky Leatemia.

Na TEC en RKTVC gaat Hanky Leatemia aan de slag bij Theole

TIEL - Vierdeklasser Theole heeft Hanky Leatemia aangetrokken als hoofdtrainer. Op sportpark Drumpt volgt de 51-jarige Tielenaar het trainersduo Roland van Valburg en Henk Peters op.

Leatemia wordt de eerste die alle drie de Tielse clubs als hoofdtrainer onder zijn hoede heeft gehad, Hij werkte eerder bij TEC en RKTVC.

,,Misschien is het verrassend voor de buitenwacht”, beaamt Leatemia. ,,Maar voor mij niet. Ik kijk altijd vooruit, nooit achterom. Als je altijd achterom kijkt, kun je zomaar met je hoofd ergens tegenaan lopen.”

Behalve met de hoofdmacht gaat Leatemia zich bij Theole ook bezighouden met de jeugd. Hij wil zijn werk bij Theole het liefst combineren met zijn taken in de jeugdopleiding van FC Den Bosch.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland