Volledig scherm
© William Hoogteyling

Nabestaanden Nathalie houden stille tocht voor slachtoffer brand Buren

BUREN - Nabestaanden van de 21-jarige Nathalie houden zaterdag een stille tocht voor de Burense. De politie kan nog steeds niet met zekerheid zeggen of zij het slachtoffer is dat in de nieuwjaarsochtend na een brand werd gevonden in een appartement aan de Concorde in Buren. Woensdag is sectie verricht.

De stille tocht start zaterdag om 19.00 vanaf de Markt in Buren en voert naar het appartementencomplex waar Nathalie woonde. Daar kunnen kaarsjes of bloemen achtergelaten worden.

Sectie

Woensdag is het lichaam overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut waar sectie is verricht. De politie verwacht in de loop van de volgende week uitkomsten van dat onderzoek. Dan wordt de identiteit en mogelijk de doodsoorzaak bekendgemaakt. Dan is mogelijk te zeggen of sprake is van een misdrijf.

Het onderzoek in het appartement aan de Concorde is nog niet afgerond. De brand bemoeilijkt heeft veel sporen uitgewist, wat het onderzoek bemoeilijkt. Dat is ook de oorzaak dat de identiteit van het slachtoffer lastig is vast te stellen. Mogelijk is DNA-onderzoek nodig om dat vast te stellen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland