Het appartementencomplex aan de Concorde in Buren waar een bewoner is omgekomen.
Volledig scherm
Het appartementencomplex aan de Concorde in Buren waar een bewoner is omgekomen. © William Hoogteyling

Nathalie Polak (21) uit Buren kwam om door misdrijf

BUREN - De 21-jarige Nathalie Polak uit Buren, die op nieuwjaarsdag werd aangetroffen in haar woning aan de Concorde in Buren, is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie bevestigt na uitvoerig onderzoek en sectie op het lichaam dat het de bewoonster betreft en dat ze door een misdrijf is omgekomen. Ook is sprake van brandstichting. 

De brandweer vond de vrouw op 1 januari nadat rond 05.45 uur brand was uitgebroken op de bovenste verdieping van het gebouw.

Misdrijf

,,We gaan uit van een misdrijf. En van brandstichting’’, zegt een politiewoordvoerder. Of de politie een verdachte op het oog heeft, wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

Het lichaam van het slachtoffer is inmiddels overgedragen aan de nabestaanden. Zaterdagavond zal in Buren een stille tocht worden gehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland