Jan Kottelenberg Foto Jan Houwers
Volledig scherm
Jan Kottelenberg Foto Jan Houwers © Jan Houwers

Neder-Betuwe doet aangifte van omkoping raadslid door lokale omroep

UpdateOPHEUSDEN - Burgemeester Jan Kottelenberg van Neder-Betuwe heeft aangifte gedaan van een poging tot omkoping. Er zou geprobeerd zijn een van de gemeenteraadsleden om te kopen. 

8 reacties

 • Michael Stam

  4 jaar geleden
  Riny ter Haar wist hier zeker van af, sterker nog.. hij heeft het plan mee bedacht!
 • bartmo

  4 jaar geleden
  Het CDA moet alles geloven, dus ook de ogen en de oren. In de EU noemen ze dit lobbyen. Politiek in een notendop.
 • jeroentiel

  4 jaar geleden
  Riny Ter Haar heeft zelf dit zaakje aan het rollen gebracht. Vreemd genoeg is meneer Keuken en Hommersom erg vaak op stads TV Tiel te zien. Tevens bied het bedrijf van Hommersom onderdak aan de regionale TV zender uit Tiel. En nu komt uit die hoek de beschuldiging richting de andere aanbieder. Laat ze de historie van de Riny lekker nagaan, dan komt men er snel achter dat ze met de verkeerde in zee gaan. 
 • Bertus

  4 jaar geleden
  Die lokale-tv-affaire wordt toch met de week gekker! Eerst is er een beslissing genomen, dan plotseling weer niet. StadsTVTiel, die voorheen nog nooit aandacht aan Neder-Betuwe heeft gegeven, laat nu plotseling alleen nog maar Opheusdenaren zien. En nu gaan ze elkaar beschuldigen van omkoping Waar stopt dit?Dit kan toch veel simpeler, zonder ruziënde bedrijfjes: Lokale tv kan best door vrijwilligers gemaakt worden. (De lat ligt immers niet erg hoog, als ik StadsTVTiel bekijk...)
 • Michael Stam

  4 jaar geleden
  Los van het feit of de programma's nu wel of niet goed zijn, en of de presentatie ondermaats is, is RTV Tiel er alles aan gelegen om voet aan de grond krijgen in de Neder-Betuwe. Er komt namelijk nogal wat subsidiecentjes vrij als ze voet aan de grond krijgen in de Neder-Betuwe. Zodra de centen binnen zijn verdwijnt ook het enthousiasme van programma's maken. Hoewel er al diverse keren is opgemerkt dat de Neder-Betuwe een zou moeten kijken naar het verleden van deze omroepman, is er blijkbaar niemand in de Neder-Betuwe die zich daar druk over maakt.

Rivierenland