Volledig scherm

Nep-thuiszorgmedewerker berooft bejaarde vrouw van sieraden

GELDERMALSEN - Een hoogbejaarde vrouw uit Geldermalsen is woensdag in haar woning bestolen van verschillende kostbare sieraden. Dit nadat een vrouw zich bij het huis naar binnen had gepraat, door te doen alsof zij van de thuiszorg was, meldt de politie.

De nep-medewerkster van rond de 30 jaar belde rond 16.30 uur aan bij de woning van de bejaarde vrouw aan de Van Limburg Stirumstraat. De bewoonster liet de vrouw, die een wit schort droeg, binnen. Na ongeveer een half uur vertrok zij weer. Even later kwam de Geldermalsense erachter dat zij meerdere sieraden kwijt was.

Zij deed aangifte bij de politie, die nu op zoek is naar de vrouw. Mensen die woensdag in de periode tussen 16.00 en 17.00 uur een blanke, donkerblonde vrouw met normaal postuur hebben zien lopen in de omgeving van de Van Limburg Stirumstraat, of die denken haar te herkennen, wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland