Volledig scherm
© Foto Raphael Drent

Nieuwe collectie geshowd in zorgcentrum Ochten

OCHTEN - Jonge, schreeuwerige kledingzaken, ontoegankelijke pashokjes, alles moet snel, snel, snel: volgens H en A Mode uit Abcoude is de reguliere winkelstraat niet zo geschikt voor ouderen. 

Het bedrijf, dat met een modecollectie toegesneden op senioren door Nederland toert, hield maandag een modeshow en verkoop in verzorgingstehuis Elim in Ochten. ,,We doen dat soort dingen regelmatig", vertelt Jacqueline Ansems, medewerker Welzijn en Gastvrijheid van het tehuis. ,,De ene keer is het een modeshow de andere keer een verkoop waarbij je gewoon kunt snuffelen en winkelen." 

Voor de bewoners maar ook andere inwoners van het dorp een uitkomst. Ansems: ,,Voor veel bewoners is het lastig om te gaan winkelen. In Ochten zitten de winkels niet om de hoek. Dan moet je naar Tiel of Arnhem, een rolstoelbus huren. Dan is dit wel heel makkelijk."

.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland