Station Tiel in lang vervlogen, drukkere tijden.
Volledig scherm
Station Tiel in lang vervlogen, drukkere tijden. © Kees van de Meene

Nóg twee weekenden minder treinen tussen Tiel en Utrecht

Het lukt de NS toch niet om eind deze maand weer een volledige dienstregeling tussen Tiel en Utrecht te rijden. Waardoor ook het laatste weekend van november en het eerste van december er slechts één sprinter per uur pendelt.

3 reacties

 • Marc van der Wee

  3 maanden geleden
  Môge Arie, Inderdaad! Ik denk zelfs dat de foto van voor 1968 is, omdat op geen van de goederenwagons op de foto het NS logo te zien is. Het winters tafereel maakt het 'feest' compleet.
 • Arie van Doorn

  3 maanden geleden
  Mooie foto bij dit artikel denk eind jaren 60 begin 70 het terug verlangen naar die tijd word steeds groter.
 • H Meijer

  3 maanden geleden
  Als je het reisadvies volgt van Tiel naar Den Bosch via Arnhem dan betaal je ook nog eens de hoofdprijs van ruim 20 euro ipv 7,30 euro. Ook voor het advies met overstap met de bus is duurder. NS heeft laT de reizigers in de Betuwe en Den Bosch aardig in de kou staan.
 1. Lezers over beter verdelen van asielzoekers door de regio: ‘Betere spreiding voorkomt spanningen’
  DE KWESTIE

  Lezers over beter verdelen van asielzoe­kers door de regio: ‘Betere spreiding voorkomt spanningen’

  Dordrecht gaat op zoek naar een plek in de stad voor een asielzoekerscentrum, waar minstens 500 mensen kunnen worden opgevangen. Maar de stad wil graag ook in gesprek met omliggende gemeenten, om te kijken wat zij kunnen en willen doen om de asielcrisis het hoofd te bieden. Straks moet een spreidingswet gemeenten dwingen ‘mee te doen'. Wat vindt U als lezer hier van? ‘Al dat geld is beter besteed in de regio op de plek waar deze mensen vandaan komen!’