Volledig scherm
RKTVC-voorzitter Henk Driessen. © Foto Raphael Drent

Noodkreet van RKTVC: ‘We raken te veel ballen kwijt’

,,Haal alsjeblieft gelijk je bal op, als die over het vangnet is gevlogen.” Het was de noodkreet van RKTVC-voorzitter Henk Driessen, tijdens de algemene ledenvergadering gisteravond. 

Uit de cijfers bleek dat de Tielse voetbalclub afgelopen seizoen duizenden euro‘s moest betalen om het tekort aan ballen weer aan te vullen. ,,En dat is zonde. Als we er met zijn allen op letten en een beetje verantwoordelijkheid dragen, gaan we een hoop geld besparen”, aldus Driessen. 

Sinds december is de voormalig wethouder voorzitter geworden van de vierdeklasser, waar hij al meer dan vijftig jaar lid is. Driessen hoopt op meer begrip voor vrijwilligers. 

,,Net als ballen tegen het plafond laten stuiteren. Het gebeurt ieder weekend, maar doordeweeks kunnen vrijwilligers weer aan de bak om plafondplaten te vervangen. Dat hoeft toch niet?”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland