De nieuwe oostelijke randweg bij Ochten krijgt een nieuwe brug bij de Linge: dicht achter het bedrijfsterrein van Interovo (rechts) of verder richting dorp. De randweg moet aansluiten bij het viaduct over de A15.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe oostelijke randweg bij Ochten krijgt een nieuwe brug bij de Linge: dicht achter het bedrijfsterrein van Interovo (rechts) of verder richting dorp. De randweg moet aansluiten bij het viaduct over de A15. © William Hoogteyling

Ochten loopt uit voor nieuwbouw en randweg, maar niet veel jongeren: ‘Krijg ik de kans, kom ik over paar jaar weer terug’

OCHTEN - Ruim honderdzestig mensen kwamen deze week af op een informatieavond over een nieuwe woonwijk en randweg in Ochten-Oost. Hoewel veel meer mensen dan gedacht, was het aandeel jongeren laag. Onder hen klonk echter wel enthousiasme voor de nieuwe huizen in Oost.

1 reactie

  • C.H van Zoelen

    7 dagen geleden
    De belangstellende waren vooral inwoners en omwonende die zich zorgen maken over nog meer geluidsoverlast dan er nu al is. Tevens wordt er dan nog verder van het centrum afgebouwd waardoor je sneller in een ander dorp je boodschappen gaat doen dan in Ochten zelf. De gemeente moet een randweg aanleggen omdat de dijk autoluw moet worden en dat is dan een mooie goedkope manier om er gelijk huizen te bouwen. Wie wil er zo dicht langs de snelweg en de Betuwelijn wonen? Ochten west?