Het centrum van Ochten, waar achter de kerk het Dokter M. van Drielplein ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het centrum van Ochten, waar achter de kerk het Dokter M. van Drielplein ligt. © William Hoogteyling

Ochten snakt naar opknapbeurt voor verwaarloosd dorpsplein

OCHTEN - De deplorabele staat van het Dokter M. van Drielplein is veel Ochtenaren een doorn in het oog. ,,Het ziet er niet uit. Stenen liggen schots en scheef, overal staan vaak waterplassen. En die situatie duurt nu al vele jaren”, constateert raadslid Geerten van der Lugt.

3 reacties

 • janneke janssen

  1 maand geleden
  Daar is gerrit weer, de koot en de bie, de tegenpartij. Die als missie heeft continu over de zelfde straat te schrijven, kennelijk heeft hij groot belang erbij! Het plein ziet er echt belabberd uit, geen visitekaartje. Het kan opgeknapt worden en dat gaat echt niet riante bedragen kosten. Een dorp als Ochten verdient dat echt wel!
 • wim Schenkhof

  1 maand geleden
  Niet alleen het dorpsplein heel Ochten heeft een opknapbeurt nodig ,kijk naar andere dorpen van neder-betuwe
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Het dokter M van Drielplein is nog best goed bereikbaar en parkeren is nog steeds goed mogelijk , er liggen wel wat stenen scheef , bij regen staat er hier en daar wat water , maar daar is mee te leven , er zijn zaken die veel erger zijn , zo als die obstakels en versmallingen in diverse wegen ,en dat militaire oefenterrein genaamd Burg Houtkoperlaan , die zijn met het steeds drukker wordende verkeer en nieuwe woon wijken niet meer van deze tijd en belemmeren ernstig het doorgaande verkeer...

Rivierenland