Volledig scherm
© Thinkstock

Onterecht gearresteerd: 17-jarig meisje niet meer verdacht van overval

INGEN/ LIENDEN - Het 17-jarige meisje uit Ingen dat maandagochtend werd gearresteerd voor betrokkenheid bij een overval in Lienden, is geen verdachte meer. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje niets te maken heeft met de overval op 26 januari 2017.

42 reacties

 • WillemII

  3 jaar geleden
  Klopt. Rechts bekritiseren? Heel graag. Links? Mwa. Niet echt noodzakelijk. 
 • The Executioner...

  3 jaar geleden
  Helaas Henk, officier van justitie schrijf je ècht zonder hoofdletters. Een en ander is gewoon terug te vinden op internet.
 • Mrtn

  3 jaar geleden
   @The Executioner...  Ik 'meen' dat niet alleen, de politie heeft dat ook meermaals toe moeten geven. Het noemen van haar naam was de enige aanwijzing die ze hadden. Verder niets. He-le-maal NIETS. Ik snap dat iedereen erg graag wil dat die vreselijke zaak wordt opgelost, ik ook natuurlijk. Maar daar kan het meisje ook niks aan doen verder.
 • Mrtn

  3 jaar geleden
  Dat zeg ik helemaal niet. NATUURLIJK moet de politie zo'n spoor volgen. Ze hadden haar gewoon overdag aan kunnen houden, op straat of zo. Maar waarom zo'n brute arrestatie, 's ochtends heel vroeg? Waarom direct over 'een doorbraak' roepen in dat persbericht? En waarom dralen met toegeven dat ze achteraf gezien onterecht verdachte was? Ook ik wil niks liever dan dat de daders gepakt worden. Maar dit raakt een kind dat er niets mee te maken heeft. Kom op zeg...
 • The Executioner...

  3 jaar geleden
  Weet u wat het is, u beweert de familie te kennen en dus nu is het allemaal erg en tragisch. Wat als u familie van het slachtoffer was? Had u dan ook gezegd van ze is 17 dus kan ze het niet gedaan hebben? Of bel ze maar op of ze een keer langs wilt komen op het politiebureau met koffie en gebak dan kunnen we het er eens rustig over hebben, bullshit! Ben echt geen vriend van de politie, maar kijk er wel onpartijdig tegen aan,dat zou u ook eens moeten doen. En als u niet tegen de reacties kunt, lees ze dan niet.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Dit is waarom de Britse variant alle alarmbellen af laat gaan
  Play

  Dit is waarom de Britse variant alle alarmbel­len af laat gaan

Rivierenland