Bij de woningoverval in Haaften raakte een vrouw gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de woningoverval in Haaften raakte een vrouw gewond. © Persbureau Heitink

Overvallers bellen aan en schieten bewoonster die open doet neer: ‘In Haaften snapt niemand er iets van’

updateHAAFTEN - De bewoonster van een huis aan de Enggraaf in Haaften is dinsdagavond rond 21.00 uur neergeschoten. De vrouw deed de deur open nadat er werd aangebeld waarna de schoten vielen. De bewoonster raakte gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

5 reacties

 • Bart Jansen

  3 maanden geleden
  'M J Jansen, Beetje dramatisch wat je nu zegt hoor, Deur niet meer open doen, kom op zeg. Aan dit verhaal zit een staartje, dat gaan we nog wel horen. Staat echt niet zomaar iemand schietend aan je deur. Hou op zeg...
 • Elze Plagge

  3 maanden geleden
  Dit is geen woningoverval maar heeft alle kenmerken van een afrekening in het criminele circuit .Waarbij de daders zich hebben vergist in het adres. Ze moesten kennelijk ergens anders in Haaften zijn maar waren duidelijk de weg kwijt Gelukkig zijn er geen doden gevallen maar voor betrokkenen is het een nachtmerrie die hopelijk snel overgaat.
 • Joyce Rosendaal

  3 maanden geleden
  WTF het zou je maar gebeuren, maar is er ook wat weggenomen of is zij alleen neergeschoten. Dat kan ik er niet uithalen. Want dan sporen ze helemaal niet zomaar iemand neerschieten. Het wordt steeds grimmiger in Nederland en ze blijven maar met taakstraffen strooien. Het wordt tijd dat rechters harder optreden, langere en zwaardere straffen. Misschien dat het dan afschrikt.
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  Was het wel een overval? Dit leest meer als een koele afrekening.
 • M.J. Jansen

  3 maanden geleden
  Deur op slot en vooral in de avond niet meer open maken kan niet meer, eerst kijken en anders komen mensen maar terug en eerst melden als je als familie of wie dan ook op visite komt .