Volledig scherm
Deze Culemborgers besloten een vuurkorf aan te maken en buiten een biertje te gaan drinken. © AD

Politie surveilleert extra in Culemborg, deur Albert Heijn gebarricadeerd

De politie voert op dit moment extra surveillance uit in Culemborg in verband met de grote stroomstoring. Zo hangt er een politiehelikopter boven de stad. Medewerkers van de Albert Heijn hebben de deur met winkelwagens gebarricadeerd, om te voorkomen dat de winkel wordt geplunderd.

De deur van de Albert Heijn werd met winkelswagens afgezet nadat een groep jongeren probeerde de winkel binnen te treden. Op dit moment zijn veel groepen jongeren op straat en wordt er vuurwerk afgestoken. Ook komen veel mensen hun huizen uit om een vuurkorf aan te steken.

De stroomstoring in Culemborg wordt veroorzaakt door een ongeluk met een Apache van Defensie. Die vloog tegen een hoogspanningskabel bij Zoelmond. Hoe lang de storing nog gaat duren is onbekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland