anp
Volledig scherm
© anp

Rechter kent Burense veel meer thuishulp toe

MAURIK - Het systeem voor het verlenen van huishoudelijke hulp in Rivierenland ligt onder vuur. Na gelijksoortige uitspraken in Tiel is het deze week de gemeente Buren die door de rechter op de vingers wordt getikt.

7 reacties

 • Els Nuchelmans

  4 jaar geleden
  Daar zijn nu de verkiezingen voor!!! Laat met je stem blijken dat je de huidige gemeenteraad wil vervangen door mensen met meer sociaal gevoel en beleid!!!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Hieronder bericht over woningstichting staat  anoniem, maar mijn naam mag er gewoon bij, Clazien Steenis uit Zoelen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  De gemeente Buren moest ook zonodig de huurwoningen verkopen, die werden voor een lachtertje overgedaan naar de woninstichting, ze beloofden dat eigen inwoners altijd voor zouden gaan, nou hooguit twee jaar, toen was dat voorbij, nu komen in onze dorpen mensen van andere streken wonen, wat resulteert dat kinderen niet voor hun ouders kunnen zorgen, om dat ze niet dichtbij wonen. Ze worden noodgedwongen ergens verder van hun dorp te gaan wonen, zodra er er een woning vrij komt (als deze niet verkocht wordt) komen er vreemden mensen te wonen. 
 • J. Zwitser

  4 jaar geleden
  Een alleenstaande meneer, lichamelijk ziek, krijgt al maanden geen uitkering van de gemeente Buren. Hij wordt ervan verdacht, dat hij bij zijn vriendin in Nieuwegijn woont. Meneer bouwt nu schulden op vanwege de onwaarheden. Drie jaar geleden heeft meneer hetzelfde meegemaakt. De rechter stelde hem in het gelijk. Begreep niet waar de gemeente het lef vandaan haalde. Nu dus weer. 
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Als je 10 mensen 2 uur kort en er gaat er 1 naar de rechter hou je nog genoeg uren over. Dus zolang er geen 5 of meer naar de rechter stappen gaan we lekker door....

Rivierenland