Jeanette Rop (midden) laat klanten binnen in haar kledingwinkel in Tiel; terwijl dat volgens de coronaregels niet mag. ,,Ik moet overleven", zegt ze. ,,Waarom ik nu open ben is omdat ik het anders niet red."
Volledig scherm
PREMIUM
Jeanette Rop (midden) laat klanten binnen in haar kledingwinkel in Tiel; terwijl dat volgens de coronaregels niet mag. ,,Ik moet overleven", zegt ze. ,,Waarom ik nu open ben is omdat ik het anders niet red." © Raphael Drent

Tegen coronaregels in is kledingwinkel van Jeanette open: ‘Anders red ik het niet, ik moet overleven’

TIEL - Klanten zijn sinds het begin van de lockdown welkom in kledingwinkel YAC by Jeanette van Jeanette Rop (54). Tegen de landelijke coronaregels in. Maar: ,,Ik moet overleven.”

 1. Verhuisgolf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?
  PREMIUM
  vul de enquete in
  60

  Verhuis­golf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?

  Meer huis en ruimte voor een lagere prijs. De trek vanuit de Randstad naar andere delen van het land blijft doorzetten: één op de vier huishoudens uit de Randstad die verhuizen, koopt een woning buiten de Randstad. En steeds meer westerlingen ‘vluchten’ met name naar Gelderse gemeenten, zo blijkt uit cijfers die makelaarsvereniging NVM deze week bekend maakte. Ze strijken vooral neer in West Betuwe, Rheden, Wageningen, Buren, Lochem en Culemborg.

Rivierenland