Industrieterrein Medel.
Volledig scherm
Industrieterrein Medel. © Raphaël Drent

Tegenstanders Medel: ‘Er ligt nog meer dan genoeg braakliggend bedrijventerrein in Tiel’

Tegenstanders van de uitbreiding van bedrijventerrein Medel met nog eens 52 hectare snappen niet waarom de gemeente Tiel niet eerst alle braakliggende grond van de huidige bedrijventerreinen vol laat bouwen.

3 reacties

 • Bastiaan Barf

  1 maand geleden
  Het grote geld is belangrijker, kabinet en politieke lokale kopstukken zijn maar met één ding bezig. Zichzelf en het vullen van de zakken.
 • Sylvia Van Os

  2 maanden geleden
  Denk eens na boeren worden uitgekocht geen landbouw meer terwijl we ze nu zo hard nodig hebben. Er staan genoeg panden leeg en niet alleen op medel. Maak een rondrit over die bedrijventerreinen in Tiel en omstreken je schrikt je kapot wat er leeg stáát vulvdie op of verbouw ze .
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Ben het roerend met de bewoners eens vul eerst de braakliggende stukken grond op van de bestaande industrie terreinen,en al die grondverslindende distributie centra ,dragen niks bij zijn lage lonen bedrijven met weinig werknemers,plaats die op de maasvlakte daar is meer ruimte als hier,pak er eens een landkaart van 1960 bij en je schrikt je rot wat er in het rivierengebied aan grond naar industrie terreinen is gegaan op het aantal inwoners is het absurt.

Rivierenland