ANP
Volledig scherm
© ANP

Tiel heeft er een miljonair bij

TIEL - Een inwoner van Tiel heeft zaterdag 1 miljoen euro gewonnen bij het Miljoenenspel. Miljoenenspel is een kansspel van Nederlandse Loterij. Het is de tweede keer dit jaar dat Miljoenenspel de hoofdprijs van een miljoen euro uitkeert.  

8 reacties

 • Anton

  4 jaar geleden
  Bedankt zo komt bruin de site door
 • Hanny Ommeren

  4 jaar geleden
  Is hetzelfde is belasting vrij.
 • Michael Stam

  4 jaar geleden
  Dit is geen "staatsloterij", en dus gewoon belasting afdragen. Wat niet wegneemt dat met een beetje slim investeren die miljoen makkelijk te halen is. Van harte gefeliciteerd winnaar, en heel veel plezier van je miljoen.
 • roberto

  4 jaar geleden
  Nederlandse Loterij is de nieuwe naam achter zeven grote Nederlandse kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Dat verandert niets aan de kansspelen zelf: elk spel blijft onveranderd en houdt z'n eigen, vertrouwde naam.Deze prijs is niet "De Staatsloterij" maar van een van die anderen.
 • theo69

  4 jaar geleden
  Het Miljoenenspel is van de Staatsloterij en alle prijzen zijn belastingvrij omdat de Staatsloterij zelf die belasting al afdraagt. Feitelijk is de prijs hoger, zodat er netto 1 miljoen overblijft. Die 1,2 % klopt wel, maar niet het eerste jaar. De belasting kijkt niet langer wat er aan het einde van het jaar op je rekening staat, maar op 1 januari van het jaar daarop. Wat ik wel vreemd vind, is dat er bij het checken van mijn lot geen melding stond dat er 1 miljoen was gevallen, maar € 20.000,- de normale hoofdprijs.  Overigens had ik zelf, zoals meestal, geen prijs.

Rivierenland