Rik Bors
Volledig scherm
PREMIUM
© Rik Bors

Tiel wil een extra aansluiting op de A15: ‘Als we er in 2030 overheen rijden, is het heel vlot gegaan’

In maart moet duidelijk zijn welke kant Tiel uit wil met de gewenste derde ontsluitingsroute op de A15. Tot die tijd worden de rekenmeesters losgelaten op de vier varianten door de velden rond Wadenoijen en het verdubbelen van de huidige provinciale weg als vijfde optie.

3 reacties

 • B. van Andel

  2 maanden geleden
  @Arie van Doorn De optie die u voorsteld, splijt het dorp in tweeën. Optie 5 lijkt mij de beste, gaat om het dorp heen. Ook zou dat het verkeer vanuit Ophemert daar gebruik van kunnen maken, hoeven die niet meer dwars door het dorp om bij de A15 te komen.
 • H Meijer

  2 maanden geleden
  Ik lees nergens dat ook de rondweg wordt gesloten in Passewaay. Als dat niet gebeurd dan blijf je nog een bottleneck houden.
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Als het dan toch moet,dan lijkt mij de beste optie parrallel langs de spoorlijn van tiel naar wadenoijen ,zo word het minste land doorsneden.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”