Tielenaren Annoury en Dries op nippertje opgepakt in 'Hunted'

videoTIEL - In de zenuwslopende ontknoping hebben Dries en Annoury Belaraj uit Tiel net niet de eindstreep gehaald van het tv-programma Hunted. Daarin moeten deelnemers uit handen zien te blijven van speurende rechercheurs.

De broers horen bij de zes kandidaten die de finale van Hunted haalden. Maar net als de zusjes Meike en Froukje en marinier Mike werden de jongens uit Tiel in de laatste aflevering, die maandagavond werd uitgezonden, toch nog opgepakt.

Volledig scherm
Dries (onder) en Annoury, deelnemers aan Hunted. © Foto Raphael Drent

Diploma-uitreiking
Eerder op de dag waren de jongens nog in opperbeste stemming, omdat Dries via een livestream bij zijn diploma-uitreiking kon zijn. ,,Hee hallo allemaal! Ho, shit. Nou zoals jullie weten ben ik op de vlucht’’, zei hij tegen de volle zaal. En om de draak te steken met de Hunters: ,,Ze gaan ons niet pakken.’’

Uiteindelijk trokken de Hunters aan het langste eind, want via een telefoon ontdekten de speurders de locatie van de twee voortvluchtigen.

De 19-jarige Omar Abdelkarim is de winnaar. De student wist als enige kandidaat drie weken uit handen van de opsporingsdienst te blijven. 

Volledig scherm
Drie finalisten van Hunted. © Foto Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland