De Ambtmanstraat in Tiel: binnen drie jaar het domein van fietsers en wandelaars, waar na 11.00 uur alleen nog aanwonenden met hun auto mogen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ambtmanstraat in Tiel: binnen drie jaar het domein van fietsers en wandelaars, waar na 11.00 uur alleen nog aanwonenden met hun auto mogen komen. © dg

Tielse binnenstad wordt komende jaren auto- en coffeeshopvrij

De Tielse binnenstad wordt de komende jaren goeddeels autovrij gemaakt. Tevens moeten binnen twee jaar de coffeeshops uit die straten verdwijnen. 

4 reacties

 • G. Jansen-Daniels

  1 maand geleden
  Erg kortzichtig die afsluiting , coffeeshops verplaatsen lost een groot gedeelte van het probleem op. Minder mobiele mensen worden hier echt de dupe van.
 • B. van Andel

  1 maand geleden
  Weer alles voor de stad, wat over een paar jaar een uitgestorven gebied is. Wat word er gedaan in en voor de dorpen, niks, die zijn het afvalputje van de gemeente Tiel.
 • Arie van Doorn

  1 maand geleden
  Straks kun je helemaal niet meer even snel naar de stad,maar gelukkig wel makkelijker naar de koffieshop daar zal het parkeren wl makkelijker worden .65 plussers gingen al weing meer naar de stad,die gaan straks helemaal niet meer.
 • jan van otten

  1 maand geleden
  Ook vrij van bezoekers. Zeg niet dat het ergens anders beter is, maar de stad in Tiel straalt niets uit, en het winkel aanbod is bedroevend.

Rivierenland