Volledig scherm
De Tielse politie pakte maandag een veelpleger. © ANP

Tielse politie pakt veelpleger op

TIEL- Een 23-jarige veelpleger uit Tiel is slechts kort op vrije voeten geweest. De politie pakte hem maandag op omdat hij meteen weer in de fout ging.

De politie was al een week op zoek naar de Tielenaar die diverse strafbare feiten had gepleegd sinds hij weer op vrije voeten was. Maandag kon hij aangehouden worden mer dank aan twee mensen die de agenten een lift gaven.

Omsingeld

Rond 14.15 uur werd de verdachte gezien en uiteindelijk opgepakt op de Provincialeweg gepakt. Eerder hadden agenten hem omsingeld maar ging de verdachte er vandoor. Agenten die te voet waren spraken twee burgers aan en vroegen of zij mochten instappen in de auto. De burgers aarzelden niet en brachten de agenten naar de plaats waar zij moesten zijn. Daar konden de agenten de verdachte aanhouden.

Gevangenis

De 23-jarige veelpleger mag in ieder geval voor 240 dagen de gevangenis in, aldus de politie. 'Alle andere zaken moeten nog worden onderzocht en onderzoek zal moeten uitwijzen of hij daarin ook verdachte is', aldus de Tielse politie op Facebook. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland