Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ANP

Tielse zorgorganisatie Relaunch mag weer aan de slag van Inspectie

TIEL – De omstreden zorgorganisatie Relaunch Nederland uit Tiel mag toch weer zorg verlenen. Volgens de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) voldoet de zorgaanbieder nu op papier aan de normen.

1 reactie

 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Op papier is alles in orde? en in de praktijk, word daar ook nog naar gekeken? Want de burger is daar weer de dupe van of is dat niet zo erg, want ze hebben op papier toch alles in orde? Die inspectie moet toch eens beter research doen. Want bedrijven die op papier alles in orde hebben, wil nog niet zeggen dat in de praktijk alles in orde heeft! vertrouwen is zowiezo weg!!
 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’

Rivierenland