Hondsgemet-Zuid bij Geldermalsen, met linksboven de Randweg. De groene weilanden rechts daarvan zijn Hondsgemet-Noord
Volledig scherm
PREMIUM
Hondsgemet-Zuid bij Geldermalsen, met linksboven de Randweg. De groene weilanden rechts daarvan zijn Hondsgemet-Noord © Raphael Drent

Toch al volle Randweg remt groei van bedrijventerreinen bij Geldermalsen

Geldermalsen snakt naar meer ruimte voor bedrijven. Maar of de bedrijventerreinen Hondsgemet-Zuid en Hondsgemet-Noord kunnen groeien, hangt af van de capaciteit van de Randweg, die al het verkeer van en naar de A15 moet brengen. Die weg kan het nu al niet aan en dat remt de groei.

3 reacties

 • W Ruiter

  1 maand geleden
  Lijkt mij goed dat het niet verder groeit, het is nu al druk genoeg. We hebben de A2,deA15, de Betuwelijn al op ons grondgebied qua verkeer. Het mag ook best een keer genoeg zijn i.p.v. meer, meer, meer.
 • B. van Andel

  1 maand geleden
  Hebben we zo langzamerhand niet genoeg bedrijventerreinen? Knap de oude bedrijven terreinen op, die liggen er als oud vuil bij, met vaak leegstaande panden.
 • Arie van Doorn

  1 maand geleden
  Ik lees hier,dat remt de groei,dat komt bij mij over of het een drama is.Zou het niet verstandig zijn om daar eens een discussie over te voeren,die ongeremde groei ,is een groot probleem,als de economie ongeremd blijft groeien,heeft grote gevolgen voor de bevolkingsgroei,die we veel uit het buitenland moeten http://halen.De bestuurders hebben niet door dat we al aan onze limiet zitten de ruimte hier is niet onbeperkt,streef naar een stationaire economie,dan blijf het leefbaar.