Wethouder Rutger Stappershoef, Marijke van den Bosch, Ton van Vlijmen, gebiedsmakelaar Barry Ganzeman, Albert Lentink en Rita Boer Rookhuiszen bij de overhandiging van de kernagenda in Tricht.
Volledig scherm
Wethouder Rutger Stappershoef, Marijke van den Bosch, Ton van Vlijmen, gebiedsmakelaar Barry Ganzeman, Albert Lentink en Rita Boer Rookhuiszen bij de overhandiging van de kernagenda in Tricht. © Platform Tricht Springlevend

Tricht gaat verder werken aan het dorp: nog steeds roep om betaalbare woningen

TRICHT - In 2014 presenteerde het dorp Tricht het Dorpsplan Tricht aan de toenmalige gemeente Geldermalsen. Daarin stonden plannen en wensen voor de toekomst van het ruim tweeduizend inwoners tellende Lingedorp. 

  1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Rivierenland