Volkszanger Wouter Roos heeft de huidziekte lupus en kan geen daglicht verdragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volkszanger Wouter Roos heeft de huidziekte lupus en kan geen daglicht verdragen. © Raphaël Drent

Wouter (35) zamelt geld in voor behandeling tegen brandende huiduitslag: ‘Alsof ze met een aansteker over mijn huid gaan’

TIEL - De Tielse volkszanger Wouter Roos had eerst vooral buiten last van de gevolgen van een zeldzame vorm van lupus, waardoor hij jarenlang overdag zijn huis niet uit kon. Nu spelen de kwalen echter ook binnen op. ,,Alsof ze met een aansteker over mijn huid gaan.” Met een crowdfundingsactie wil hij genoeg geld ophalen voor behandeling in het buitenland.

2 reacties

 • A I Anders

  3 maanden geleden
  Ik heb het idee dat het meer met al zijn tattoos te maken heeft. Al dat geprik en inkt onder je huid kan nooit gezond zijn.
 • Sjors Boymans

  3 maanden geleden
  Iedereen is vrij om geld te geven aan al die crowdfunding acties ik vraag mij alleen vaak af is de Nederlandse zorg dan zo slecht dat je voor al die extreem dure behandelingen naar het buitenland moet. Of zijn het gewoon omstreden behandelingen zonder wetenschappelijke bewijs waar mensen hoop uit Putten en veel geld aan verdiend wordt. Ik hoop dat ik ongelijk heb en deze man er baat bij heeft. Het lijkt mij verschrikkelijk deze ziekte en snap dat je alles wil proberen om het te verlichten.
 1. Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkantine
  PREMIUM

  Fair Play eist desnoods via de rechter terug wat de club ooit is afgepakt: een eigen voetbalkan­ti­ne

  Omkleden bij een atletiekvereniging, in de rust thee langs het veld en geen warme plek om na afloop lekker na te praten. Voetbalvereniging Fair Play uit Culemborg is de primitieve omstandigheden zat en eist van de gemeente niet alleen eigen kleedkamers en een kantine, maar ook een schadevergoeding van 150.000 euro. Anders rest volgens het bestuur van de club nog slechts de gang naar de rechter.

Rivierenland